Man skal opføre sig ordentligt…
– det gi’r pote!

ODIN Engineering  A/S

Mads-Rasmussen-testimonial

Mads Strøjer Rasmussen
Administrerende direktør og indehaver
ODIN Engineering A/S

ODIN-logo-600px

ODIN lever af at tænke utraditionelt. Det har vi brug for at vise vores kunder, så de stopper op og tænker… hvad var lige det der…??

Derfor har vi på ODIN brug for en samarbejdspartner, der dels tænker ud af boksen, og ikke kopierer alt det de andre laver, men vi har også brug for den professionalisme, som Mezzoforte leverer – og som sikrer seriøsitet og kvalitet.

Det er altid meget stor energi i vores samarbejde. Både når ideer skal findes, når ”håndværket” udføres og når den sidste lille detalje justeres til. ODIN er et hold fuld af nørder der arbejder i detaljen, og her passer Mezzoforte som fod i hose.

Mezzoforte og ODIN har arbejdet sammen i flere årtier, og vi finder stadig på nye ting. En NIDO (Neard In Daily Operation) til at vise vi kan løse alt eller et puslespil, der hjalp vores medarbejdere igennem en kedelig coronanedlukning, er nogle af de ting der er fundet på og eksekveret til aftalt tid, kvalitet og med skarp opfølgning af Carsten.

Mezzoforte har hjulpet ODIN med tekstarbejde, logodesign, tegnearbejde efter fri fantasi samt fremstilling af tryksager, bannere og grafiske vægge.

Jeg kan kun anbefale Mezzoforte til opgaver fra simple minimalistiske logoer, over plakater der – som tegneserie –  viser værdierne i virksomheden, til biler der skiller sig ud i trafikken og ikke mindst gimmicks for kunder og personale.

Vær klar til følelsen af den rigtige løsning hvis du ringer til Mezzoforte!

AGJ A/S

I en årrække har vi i AGJ A/S benyttet os af Mezzoforte, og deres kompetencer inden for markedsføring af vores ydelser.

Mezzoforte har haft afgørende betydning for den røde tråd, vi i dag har opnået i vores markedsføring.

Mezzoforte har således været stærkt medvirkende til at understøtte AGJ’ mål for vækst og fokusering på, at opnå en førende position som leverandør af rør- og tanksystemer til potentielle kunder i fødevare- og medicinalindustrien.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mezzoforte og Carsten Kümler når opgaven er saglig og seriøs markedsføring af dit produkt eller dine ydelser. Lige fra udarbejdelse af en spændende og kommunikerende hjemmeside til dekorering af erhvervsbiler og produktion af reklamefilm eller kataloger på print eller som e-paper.

AGJ-logo
Tim-Christoffersen-testimonial

Tim Christoffersen
Administrerende direktør 
AGJ

Grøn Vækst A/S

Jakob-Kristensen--testimonial

Jakob Kristensen
Administrerende direktør 
Grøn Vækst A/S 

GV-logo-510x100px

“Grøn Vækst A/S og Mezzoforte har nydt hinanden i et parløb siden stiftelsen af Grøn Vækst i 2011.

I de næsten 11 år, samarbejdet har stået på, har Mezzoforte og Carsten Kümler evnet at holde vores visuelle identitet  og kommunikation tidssvarende og “på sporet”. Kümler og Co.  har haft en enestående evne til at kommunikere med organisationen i Grøn Vækst A/S på alle niveauer. Helt overordnet med undertegnede og Thomas Olesen som indehavere, og især med afdelingsledere og marketingansvarlige gennem årene .

Samarbejdet har omfattet alle visuelle og kommunikative tiltag fra det oprindelige logo til løbende aktiviteter som pressemeddelelser, websites, videos, print,   produktinformation, udstillinger og messer og informationer til vores interessenter.

Det har været et dynamisk og trygt samarbejde, som jeg er overbevist om, at andre  organisationer eller virksomheder  også  kunne have stor gavn af.

Kærlingebrogård A/S

Jacob-Emil-Jensen--testimonial

Jacob E. Jensen
Indehaver
Kærlingebrogård A/S

Vi er et  mindre, familieejet brolæggerfirma , som tog kontakt til Mezzoforte  ultimo 2018, da vi havde brug for et ansigtsløft og noget markedsføring af vores  hjertebarn.

Vi startede helt fra bunden med logo, papirlinje og et website. På daværende tidspunkt havde vi en kort periode, hvor vi syntes, vi godt kunne bruge lidt mere at lave. Vi satte os ned med Kümler og fandt i samarbejde ud af, hvad vi er virkelig gode til, og hvad der var god forretning. Det byggede vi kommunikationen op omkring, og ordrebøgerne har været – mere end – fulde lige siden.   Det er utroligt, hvad der kan gøres on-line med de rigtige folk ved roret. Ud over at vise vores faste kunder, at vi tænker over tingene, har vi fået en række helt nye, spændende kunder. De har fundet os “på nettet”.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mezzoforte og Kümler til andre mindre virksomheder. Der er erfaring på drengen, og handling bag ordene 😉

Kærlingebrogård-logo