Mezzoforte Reklamebureau
Mezzoforte Reklamebureau

IT-løsninger

 

I forlængelse af de kompetencer, der har med programmering af web at gøre, tilbyder vi også særlige IT-løsninger. Det er typisk værktøjer, der udvikles med henblik på at spare tid og dermed penge.

Et godt eksempel:

Online ansøgerdatabase - medarbejderdatabase

Det viste eksempel er en online ansøgerdatabase. 
Virksomhedens online ansøgninger, som er den eneste mulighed for at søge job, lander i denne ansøgerdatabase.
Ansøgningen er bygget op med en række oplysninger, som har værdi for virksomheden når den rette medarbejder skal findes.

I dette tilfælde er det f.eks. hvilke relevante kurser ansøgeren har (afkrydses i ansøgningen), erfaring, postnummer (rette afdeling - korteste kørsel på arbejde - miljøpolitik) og en række andre data.

Når HR medarbejderen får en henvendelse fra en afdelingleder, der mangler medarbejdere, søges der i databasen efter de bedst egnede emner til den konkrete opgave.
De mulige medarbejdere sendes til afdelingslederen, der udvælger de rette, kontakter dem og opdaterer dem i databasen alt efter, hvad resultatet blev.

Opbygningen af online ansøgningen gør også, at decederet uegnede ansøgere får besked automatisk. Der spares mange penge på sortering og arkivering af uopfordrede ansøgninger, og på annoncekroner, når der skal bruges nye medarbejdere.

 

 

 

 


Sortérbar oversigt over alle ansøgere Datablad med status på den enkelte ansøger / medarbejder
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mezzoforte  |  Thorsvej 2  |  4180 Sorø  |  +45 26 24 80 80  |  Direkte +45 26 24 80 80  |  ck@mezzoforte.dk