Se nyhedsbrevet på mezzoforte.dk

 


 

 
 

Tour de France opgaver i juli og ferie i august.

Vi arbejder når du holder fri - igen i år ;-)

 

 
 

Vores "Tour de France" opgaver er blevet meget populære ;-)

Derfor annoncerer vi allerede nu, at de kører igen i år. Tour De France opgaverne er opgaver, du kan få lavet, mens du selv og din virksomhed holder ferie eller har lukket i juli måned. Opgaverne tages ind efter "først til mølle" princippet  ;-) 

Det kan vi gøre igen i år, fordi vi holder vores sommerferie i august i ugerne 33 og 34 fra d. 13. til d. 24. august.


Så bare ring - der er liv til d. 10. august ;-) 

 

 
 

 

Velkommen til Oldebjerg

 
 

 

Branding, kommunikation og salg

Oldebjerg A/S har valgt Mezzoforte som samarbejdspartner i deres bestræbelser på at øge kendskabet til- og brugen af virksomheden som leverandør til kommuner, entreprenører, landbruget og private.

Oldebjerg opererer i VA branchen, og arbejder målrettet på at etablere sig som en vægtig spiller på et spændende marked. Vi har ALT til dine VA-løsninger ;-)

Oldebjerg har f.eks. etableret en omfattende egenproduktion af brøndgods - støbejern - i form af brønde, riste og dæksler, som leveres til fremsynede entreprenører, kommuner og forsyninger, der gerne vil spare på budgettet uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Besøg Oldebjerg på oldebjerg.dk og få en idé om det kæmpe program vi arbejder med ;-)

 

 

 

 

   Få lavet din egen kundetilfredshedsanalyse...
   - ligesom Luxaflex Scandinavia...

 

Luxaflex Scandinavia havde behov for en status på deres forhandleres tilfredshed på en lang række områder -  fordelt på de tre danske distrikter. Mezzoforte gennemførte undersøgelsen og leverede materiale til eksekvering af opfølgning til Luxaflex.

Mezzoforte gennemfører forskellige typer surveys og analyser. Ring og spørg hvis du har behov for at vide mere - om det - eller om dine kunder og deres behov ;-)

 

 
 

GDPR (General Data Protection Regulation)
eller Persondataforordningen...
 

 
 

Det nye EU-derektiv (GDPR) træder i kraft i dag fredag d. 25. maj 2018.
Vi har ingen personfølsomme oplysninger om dig. Vi har KUN din e-mailadresse, så vi fortsætter som hidtil. Du har stadig mulighed for at afmelde dit nyhedsbrev, og så har vi ingen data liggende på dig ;-)

Vi skal derfor oplyse dig om, at vi har din mailadresse, som vi - kun - anvender til at sende Mezzofortes nyhedsbreve.

Vi skal også sikre os, at du stadig er interesseret i at modtage vores nyhedsbreve, som du har bedt os om at sende til dig, og at vi fortsat har dit samtykke til at sende nyhedsbreve til dig.
 
Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsbrev, skal du afmelde nyhedsbrevet på vores website lige her.
 
Ønsker du fortsat at modtage vores nyhedsbrev, skal du ikke foretage dig yderligere. Derved giver du os dit samtykke til, at vi fortsat må have lov til at fremsende vores nyhedsbrev.
 
Databehandleraftaler
Har du eksterne leverandører til at behandle data for dig, skal du have en databehandleraftale med dem. Mezzoforte har et solidt samarbejde med IT Operators i Ringsted. De varetager dele af vores data og dem har vi lavet en databehandleraftale med. Ligeledes har vi data liggende på Dropbox, så dem har vi også en databehandleraftale med. Skriv til mig hvis du vil have en kopi af vores aftale. Den er ikke hemmelig ;-)

Skabelon til Databehandleraftale
Datatilsynet har lavet en skabelon til en databehandleraftale som du kan se i et link på deres side her.

 

 

 

Vær skarp - også selvom det går godt!

Tiderne er gode ved os lige nu. Alt er godt. Så brug overskuddet og rummeligheden til at optimere dine eller din virksomheds processer og optimér indtjeningen. Lad være med at hvile på laurbærrene ;-)
Vi så - under det sidste opsving - at de virksomheder, der lod stå til i opgangstider, led voldsomt, da konjunkturerne vendte.

Så vores kunder bliver holdt til ilden. ;-) Og de elsker det ;-) De er SKARPE!!

Hvis du ikke er kunde i forvejen og har lyst til at tage en dialog med Mezzoforte om et bureau- eller udviklingssamarbejde, er du meget velkommen til at kontakte mig.

De bedste ønsker om en rigtig god forsommer.

 

 

Carsten Kümler
Indehaver Mezzoforte
Udviklingskonsulent og Mastercoach
Dir. tel. +45 26 24 80 80
ck@mezzoforte.dk

 

 
 

Vi har opdateret vort kontaktarkiv, og du får dette nyhedsbrev, fordi du står blandt Mezzofortes kontakter. Ønsker du ikke at modtage nyhedsbreve fra Mezzoforte, kan du framelde dig her - og så undskylder vi ulejligheden.

www.mezzoforte.dk